Trajna depilacija

Trajna depilacija – Trajno uklanjanje i smanjenje dlaka sa Elos tehnologijom

 

Elos tehnologija osigurava sigurne, učinkovite tretmane sa dokazanim rezultatima.  Ova tehnologija nudi svjetlosne tretmane ali  jedine koji kombiniraju svjetlosnu i radio energiju osiguravajući  da su sve strukture u dlaci, koje uzrokuju rast, uništene. Trajna depilacija, trajno uklanjanje dlaka, općenito može biti definirano kao potpuno uništenje sposobnosti folikula dlake za proizvodnjom nove dlake. Kako bi se uništila sposobnost, folikul dlake mora biti zagrijan na 70 – 72 stupnja celzijusa više od 1 milisekundu. Jednom uništen folikul nije više u mogućnosti proizvoditi dlake. Anagena faza ili stadij aktivnog rasta dlake je najučinkovitiji period za trajno uklanjanje dlaka jer je dlaka u kontaktu s dermalnom papilom (koja je izvor hrane). U anagenoj fazi dlake prisutna je najveća koncentracija melanina pa je tako najlakše zagrijati dlaku do potrebne temperature.

Drugi faktor koji treba uzeti u obzir jesu potencijali folikuli. Puno folikula ne prizvodi dlake iako imaju mogućnost za to. Samo aktivni folikuli mogu biti uništeni sa optičkom svjetlosnom energijom jer dlaka treba biti u folikulu kako bi se mogla tretirati.  To je glavni razlog zašto se dlake briju, i ne smiju se uklanjati depilacijom s voskom.

Da bi tretman trajne depilacije, bio uspješan treba proći 4 – 6 tjedana od bilo kakve depilacije koja čupa dlaku iz korijena.

Prednosti  tretmana trajne depilacije dlaka:

Tretmani za trajnu depilaciju dlaka istovremeno pomažu:

adesso logo Smanjuje ožiljke od uraslih dlaka uzrokovanih godinama depilacija i brijanja

adesso logo Briše ili izbljeđuje pjege i pigmentaciju

adesso logo Oslobađa upotrebe brijača

adesso logo Štedi vrijeme i novac za depilaciju koja je godinama ispred tebe

adesso logo Podizanju samopouzdanja pogotovu kada se radi o dlakama na licu kod žena ili dlakama na leđima kod muškaraca

adesso logoUklanjanju ružno uraslih dlaka

 

Područja tretitanja:

Trajno uklanjanje dlaka može se sigurno  izvoditi na većini dijelova tijela žena i muškaraca.

 

Zašto izabrati Adesso za tretmane trajne depilacije dlaka

Adesso stručnjaci UVIJEK provode procjenu tipa kože i konzultacije kako bi osigurali sigurnost i postigli najkvalitetnije rezultate.

Adesso usluga:

adesso logo Nekirurški, neinvazivni tretmani

adesso logo Visoko educirano osoblje s izvanrednim razumijevanjem kože, dlaka i njihovih struktura

adesso logo Upotreba aparata koji su odobreni od svjetskih institucija (FDA – Food and Drug Administration – Agencija za hranu i lijekove u Americi)

adesso logo Veliki broj sretnih klijentica i klijenata potvrđuje uspješnost tretmana

Stručnjaci u Adessu mogu predložiti i druge tretmane i proizvode kako bi se poboljšali vaši rezultati.

Sve cijene su po tretmanu. Cijene su približne i mogu se povećati nakon početnih konzultacija. Popusti su mogući za više raznolikih vrsta tretmana i/ili dijelova tijela dogovorenih u isto vrijeme.

Share